Szűrés

A(z) Kaspersky Lab kulcsszót tartalmazó cikkek

Megjelent a Kaspersky Security Scan új verziója

2015. május 21. -

A Kaspersky frissítette a windowsos gépekre ingyenesen elérhető Security Scant. A scanner most már nemcsak a rosszindulatú szoftvereket és az operációs rendszerben rejtőző sebezhetőségeket ismeri fel, de tanácsokat is kínál a felhasználónak az azonosított problémák megoldásában.

Tovább

A Kaspersky sebezhetőséget talált az OS X és iOS rendszerekben

2015. április 22. -

A Kaspersky Lab szakértői felfedeztek egy sebezhetőséget a Darwin rendszermagjában – amely az OS X és az iOS operációs rendszernek is nyílt forráskódú alkotóeleme. 

Tovább

Biztonsági problémák a fitneszes okoskarkötőben

2015. március 27. -

A fitness trackerek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Számolják a megtett távolságot, az elégetett kalóriát, illetve figyelik az alvási ciklusokat. Azonban  ezek az eszközök is megőrzik a személyes adatokat a tulajdonosaikról, amelyeket jobb biztonságban tudni. 

Tovább

Android mobilvédelmi app a Kasperskytől – Phound

2015. március 23. -

Ingyenes androidos alkalmazással rukkolt elő a Kaspersky. Az app lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy megvédjék okostelefonjukat és a számukra értékes adatokat és segítségével gyorsabban megtalálhatják elveszett eszközeiket, illetve elrejthetik értékes információikat a kíváncsi szemek elől.

Tovább